S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Illy Piazza d ORO
New York Lavazza
Vergnano Tre Forze!
Pellini Lucaffe
Izzo La Brasiliana
Passalacqua Hausbrandt
Mauro caffe Segafredo
KeepCup Bialetti
Ginevra HARIO
GLS
DOPRAVA ZDARMA NAD 79 €

 

 

 

 

 

 

NOVINKY

arr3Zásielkovňa, nový spôsob doručenia!Pridali sme nový spôsob doručenia, ktorý môžete používať. Objednaný tovar do 5kg zasielame aj do ČR...

TOVAR V AKCII

naša cena 18,31 EUR
skladom
naša cena 15,90 EUR
skladom
naša cena 13,90 EUR
skladom

NAJPREDÁVANEJŠÍ

KONTAKTY

KAVAEXPRESS.SK
Dunajská Streda
tel: +421908305358, +421905924981
info(a)kavaexpress.sk
IČO: 17 678 625
IČ DPH: SK1030382793

                                                                                                                                                                  


» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

 

Pravidlá ochrany súkromných údajov 2018

Ochrana osobných údajov, súbory cookies a  bezpečnosť na stránke kavaexpress.sk

Je pre nás dôležité, aby ste sa pri nakupovaní na kavaexpress.sk cítili bezpečne. Ochrana Vášho súkromia a osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá. Všetky osobné údaje poskytnuté zákazníkom v rámci objednávky tovaru či zákaznícke registrácie prostredníctvom internetového obchodu https://www.kavaexpress.sk sú zhromažďované, spracovávané a uchovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej ako „ZOOÚ"). K poskytovaniu osobných údajov dochádza pri odoslaní objednávky alebo registrácii zákazníckeho účtu na kavaexpress.sk v rámci internetovej predajne, a to v rozsahu údajov uvádzaných vo formulári objednávky či v registračnom formulári.

1.  Informácie, ktoré nám poskytujete v súvislosti s nákupom:

Odoslaním objednávky, resp. uzatvorením kúpnej zmluvy, dáva zákazník v súlade so zák. č. 122/2013 Z.z. súhlas predávajúcemu so spracovaním, zhromažďovaním a uchovávaním jeho osobných údajov pre účely uzavretia kúpnej zmluvy, vybavenia objednávok a súvisiacej komunikácie so zákazníkom, ale aj po úspešnom vybavení objednávky pre účely plnenia zo zmluvy a vedenie príslušnej evidencie (napr. pri vybavovaní reklamácií, vedení účtovníctva a pod.), a to až do doby jeho písomného vyjadrenia nesúhlasu s týmto spracovaním. Osobné údaje sú spracované v rozsahu: meno, priezvisko, adresa, telefón, e-mail. Poskytnutie týchto osobných údajov je povinné, pokiaľ chcete uzatvoriť kúpnu zmluvu. Tieto osobné údaje uložíme bezpečným spôsobom a sú dostupné iba opravneným osobám firmy Bohemiasoft s.r.o. (prevádzkovateľ ehsopového systému WEBAREAL),firma Unihost s.r.o. (správca serverov) a firma Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra), Heureka Shopping s.r.o. (spracovanie emailu pre zasielanie emailového dotazníka spokojnosti) . Zákazník má právo na prístup k svojim osobným údajom, právo na ich opravu vrátane ďalších zákonných práv k týmto údajom. Predávajúci neposkytuje, nezverejňuje a nesprístupňuje osobné údaje zákazníkov žiadnej ďalšej osobe, s výnimkou spoločností zabezpečujúcich prepravu tovaru, ktorým sú osobné údaje zákazníkov odovzdávané v minimálnom rozsahu potrebnom pre účely doručenia tovaru . Súhlasom s týmito Obchodnými podmienkami potvrdzujete, že poskytnuté osobné údaje sú správne.

2.  Informácie, ktoré nám poskytnete v súvislosti s prihlásením na odber nášho newsletteru alebo s registráciou:

Vykonaním registrácie zákazníckeho účtu cez internetový obchod https://www.kavaexpress.sk/, zákazník súhlasí s tým, aby v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov predávajúci, prípadne tretia osoba, ako touto spoločnosťou určený sprostredkovateľ v zmysle citovaného zákona, spracovávala, zhromažďovala a uchovávala osobné údaje zákazníka poskytnuté zákazníkom pri jeho registrácii.

Ak máte záujem odoberať náš newsletter, je potrebné, aby ste na to dali svoj súhlas, t.j. prihlásili sa na jeho odber. Pri prihlasovaní na odber Vás prosíme, aby ste poskytli svoje krstné meno, priezvisko a e-mailovú adresu. Prihlásením sa na odber newsletteru súhlasíte so spracúvaním osobných údajov v rozsahu podľa predchádzajúcej vety. Tieto osobné údaje spracúvame pre účely zasielania obchodných informácií, t.j. newsletteru. Poskytnutie týchto osobných údajov je dobrovoľné. Tieto osobné údaje budú uchovávané po dobu neurčitú, resp. do odvolania súhlasu spôsobom uvedeným nižšie. Osobné údaje budú spracúvané v elektronickej podobe automatizovaným spôsobom alebo v tlačenej podobe neautomatizovaným spôsobom.

Súhlas s odberom newsletteru môžete odvolať kliknutím na odkaz v päte e-mailu, ktorý Vám zasielame v súvislosti s odoberaním newsletteru.

Zákazník má právo na prístup k svojim osobným údajom, právo na ich opravu, vrátane ďalších zákonných práv k týmto údajom.

3. Použitie cookies a iných podobných technológií:

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Niektoré cookies odosieľa váš prehliadač nám na analýzu návštevnosti stránky.

Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania používateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti. Tieto údaje sú anonymné, agregované a nepoškodzujú vaše zariadenie. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Tieto štatistiky neobsahujú osobné údaje.

Kvôli niektorým funkciám na našich stránkach používame cookies tretej strany. Jedná sa najmä o videá (YouTube) a ďalšie sociálne médiá.

Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača. Odstránením, alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

Ako chránime vaše osobné údaje?

Na zaistenie vašej identity používame certifikát servera (tiež známy ako digitálny certifikát) a Secure Sockets Layer. (SSL) na šifrovanie dátových prenosov.

Súhlas so spracovaním osobných údajov a zasielaním obchodných informácií je udelený na dobu neurčitú a je možné ho kedykoľvek zdarma odvolať výslovným a určitým prejavom v písomnej forme adresovanej predávajúcemu, a to poštou, telefonicky alebo elektronicky na e-mail info@kavaexpress.sk Odvolaním súhlasu so spracovaním osobných údajov dôjde zároveň k zrušeniu zákazníckej registrácie.

Zákazník má podľa zák. č. 122/2013 Z.z. v súvislosti so spracovaním osobných údajov najmä nasledujúce práva:

Zákazník má právo na základe písomnej žiadosti od predávajúceho vyžadovať:

a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o ňom spracúvané,

b) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod; pri vydaní rozhodnutia podľa odseku 5 je dotknutá osoba oprávnená oboznámiť sa s postupom spracúvania a vyhodnocovania operácií,

c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jeho osobné údaje na spracúvanie,

d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jeho osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,

e) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,

f) likvidáciu jeho osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,

g) likvidáciu jeho osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona,

h) blokovanie jeho osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby.

Zákazník má právo u predávajúceho na základe písomnej žiadosti namietať voči:

a) spracúvaniu jeho osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely priameho marketingu bez jeho súhlasu, a žiadať ich likvidáciu,

b) využívaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) na účely priameho marketingu v poštovom styku, alebo

c) poskytovaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) na účely priameho marketingu.

V Dunajskej Strede dňa 22.05.2018

 

OGM0Z